Velkommen til Svaleparken

Ældrecentret Svaleparken ligger ved et grønt område i Assentoft. Svaleparken har 53 boliger, herunder plejeboliger, ældreboliger og demensboliger.

Der er flere naturstier i området, som er oplagte til spadsereture.

I Svaleparkens baghave ligger en sø, og på de grønne arealer omkring Svaleparken kan man af og til opleve en andefamilie komme vraltende forbi.

Plejeboligerne er opdelt i to huse med hver ti plejeboliger, som danner en atriumgård i midten, hvor vi er glade for at sludre og nyde den friske luft. Vi har fælles køkkener, hvor vi laver mad og spiser sammen. Hvis vejret tillader det, bruger vi også gerne vores grillpavillon.

Vi prioriterer aktiviteter højt og har ofte besøg af borgere, der ikke bor på centret. En gruppe frivillige står for at arrangere forskellige aktiviteter, f.eks. høstfest, julearrangementer, banko og musik.

Derudover har Svaleparken en sundhedsklinik og døgngenoptræning.

På Svaleparken har vi fokus på rehabilitering, livskvalitet og størst mulig indflydelse på egen tilværelse. Der er en bred vifte af faglige kompetencer til stede til at opfylde Randers Kommunes kvalitetstandarder inden for pleje og omsorg.